Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar inhuren voor uw speciale diner of een bijzondere borrel? Tim is de goochelaar waar u naar op zoek bent. Zijn vingervlugge trucs zorgen voor verrassende uitkomsten, terwijl u er met uw neus bovenop staat. Sinds hij in 2014 mee deed aan “Hollands got talent” is Tim een veel gevraagde tafelgoochelaar. Hij treed cafés, restaurants, op de braderie en op tal van andere leuke locaties. Het is een verrassende vorm van entertainment, waar gasten of bezoekers het nog lang over zullen hebben!

Tafelgoochelaar met diverse attributen

Tim goochelt met verschillende alledaagse attributen, die zijn publiek zowel op voorhand als na afloop mag controleren. Het gaat om gewone spullen, zoals touwen, ringen, kaarten, mind reading. Zie hoe een zwevende tafel met hulp van toeschouwers kan zweven en hoe een ring van een toeschouwer verdwijnt en aan een sleutelbos of schoenveter verschijnt. Dit en nog veel meer zult u zien in deze magische en bizarre tafel goochelact.

Tim bied een zeer hoge entertainment waarde, vol Magie, Humor en Interactie. Durft u het aan?

Tafelgoochelaar voor binnen en buiten

Tim treedt als tafelgoochelaar op voor alle leeftijden, zowel voor kinderen als voor volwassenen en ook voor ouderen. Uiteraard stemt hij de trucs graag af op zijn publiek, waardoor het wenselijk is om op voorhand aan te geven hoe de doelgroep eruit zal zien.

Tim kan zowel binnen als buiten goed uit de voeten, er zijn allerlei trucs mogelijk afhankelijk van de specifieke omgeving. Buiten op straat laten goochelen of er binnen voor zorgen dat er een interessante show ontstaat? Er is van alles mogelijk.

Benieuwd wat een tafelgoochelaar kost of wat u van de trucs kunt verwachten? Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

Enkele tevreden bedrijven die u voor gingen

Logo-bedrijven

Veel gestelde vragen:

Waar kan een tafelgoochelaar worden ingezet?

Een tafelgoochelaar als kan eigenlijk op elke locatie ingezet worden. Het tafelgoochelen is geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen. U kunt een tafel goochelaar inhuren voor borrels, recepties, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen etc. Tafelgoochelen is flexibel inzetbaar en daardoor op elke locatie makkelijk inzet worden.

 

Tijdens welke gelegenheden is een tafelgoochelaar geschikt?

Een tafelgoochelaar is voor elke feestelijke gelegenheid inzetbaar en geschikt. Tim zal door de zaal rondlopen en zo uw gasten op en leuke magische wijze benaderen met leuke trucs. Wanneer u voor uw feest of evenement op zoek bent naar entertainment, dan is tafel goochelaar Tim Slaats een absolute aanrader!

 

Hoelang duurt het tafelgoochelen?

De duur deze act is afhankelijk van het programma, aantal gasten en de duur van uw feest. We geven u vrijblijvend advies, welke tijdsduur in onze optiek de grootste impact zal achterlaten bij uw gasten.

 

Voor welke leeftijd is een tafelgoochelaar geschikt?

De acts van Tim zijn geschikt voor zowel alle leeftijden. Jong en oud zullen in complete verbazing achter gelaten worden. Tim heeft voor iedere doelgroep altijd passende n trucs bij, zo past hij zich snel en gemakkelijk aan de leeftijd aan. Kortom de acts van tafelgoochelaar Tim Slaats zijn leuk voor iedereen!

 

Wat is belangrijk bij het boeken van een Tafelgoochelaar?

Wanneer u een tafelgoochelaar gaat boeken is ervaring een belangrijke factor. Het draait niet alleen om trucs vertonen maar ook om de presentatie. Goochelen is een ambacht dat goed moet worden uitgevoerd. Goochelaar Tim Slaats treedt al ruim 15 jaar op in het hele Nederland, België en Duitsland. Hij is al enkele keren op TV te zien geweest zoals bij “Hollands got talent”. Lees de vele reacties over Tim. KLIK HIER>>

 

Hoe kan u tafelgoochelaar Tim Slaats inhuren?

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met Tim opnemen zowel voor vragen als voor zijn tarieven.

Klik hier voor het contact formulier.