Lees de recensies over goochelaar Tim Slaats.

Heeft u ook een optreden van Tim gehad? Deel dan uw ervaring met anderen en laat een recensie achter via het contact formulier. klik hier…

Peggy van Ratingen

Directeur basisschool St. Lambertus, Neeritter


Tim, we hebben genoten van je show.  Interactief, leuk voor zowel de kleuters als de bovenbouw, een prettig tempo, in een gezellige sfeer. De kinderen stonden in het middelpunt en vielen vol verbazing van de ene truc in de andere; bedankt voor je optreden!!

Cornelis Los

De Opstartfabriek


Tim, het was super! We wisten niet goed wat we van je moesten verwachten, je filmpje bij Hollands Got Talent was leuk maar in het echt is het dubbel zo goed! Nogmaals bedankt dat je er was.

Claudine Hollander


Bedankt voor de leuke Kindershow! Kinderen en ouders vonden het super leuk. mvg. Claudine Hollander

Cecile aan den Boom


Hallo Tim, Wij willen jou nog even hartelijk danken voor het geweldige optreden op het communiefeest van onze dochter. We hebben genoten....

Dim Baars


Tim, Super bedankt. Je optreden is als erg leuk ervaren. Sommige trucs zoals de zwevende tafel, reus, geld e.d. waren echt magie. Hoe is het mogelijk!

Ilja Greive

PWR Pack International B.V.


Tim, het was geweldig! We hebben veel positieve reacties gehoord over je optreden!

Herman en Aukje van Kuijk


Tim, je hebt ons en onze gasten met jouw act als tafelgoochelaar tijdens ons 40-jarig bruiloftsfeest tot een onvergetelijke avond gemaakt. Niet alleen jouw fantastische act maar ook de geweldige apotheose aan het einde van de show heeft een diepe indruk achter gelaten. Bedankt!

Svenja Heijnen

Projectleider Kidsclub Roda JC Kerkrade


Tim, wij hebben heel veel leuke reacties gehad op je geweldige sinterklaasshow! Het was heel erg leuk, nogmaals bedankt en tot een volgende keer!

Marjon Heijnen-Wolfs

Limburgs openlucht museum Eynderhoof


Tim, Heel hartelijk dank voor je inzet en je deelname aan ons Eynder Winter Festijn. De kinderen waren erg onder de indruk en je deed het erg leuk!

André Wiesman

Christoffelschool


Tim, ik heb erg veel positieve reacties gehad over jou optreden. Talent en ervaring maken jou tot een attractie op termijn.

Sandra Hogenhout

Desso Tapijt


Helemaal leuk dat je er was, je optreden was erg leuk! Bedankt en veel succes met je verdere carrière!

Inge Opsteijn


Het optreden op de communie van onze zoon was in een woord geweldig! De kinderen en wij hebben echt genoten, en snappen er nog steeds niets van!

Kidzfun te Bladel


Je bent een echte professional in het goochelen. Het is een plezier om met je samen te werken.