illusie show

Illusie Show inhuren?

Laat u betoveren door Illusionist Tim Slaats en zijn mooie spectaculaire Illusie Show die u gezien moet hebben. Tim neemt u mee in de wondere wereld van de Magie zo beleeft u de mooiste en spectaculairste illusie shows van dit moment. Tim is ook bijzonder creatief zo maakt en bedenkt zelf trucs en illusies dit maakt zijn show extra speciaal!

In de Illusie Show presenteert Tim samen met zijn mooie Belgische assistente Anne. Tim neemt u mee in de wondere wereld van Magie en Illusie, zo brengt hij de mooiste trucs en illusies met spanning en sensatie. U zult hierbij op het puntje van uw stoel gaan zitten.

De show is ook zeer geschikt als openingsact. Laat bijvoorbeeld een belangrijk persoon of personen op een leuke wijze tevoorschijn getoverd worden. Maar kan ook worden ingezet voor een het presenteren van een nieuw logo of product.

Tim maakt de show altijd speciaal naar wensen van de klant, Tim is een professional en heeft altijd leuke ideeën, niets is onmogelijk als je gelooft in Magie.

Een illusie show of act duurt meestal 10 tot 30 minuten afhankelijk van de wensen van de klant en is geschikt als: Illusie Show, Openingsact, Magische Presentatie van een nieuw product of logo of persoon(en), etc…

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

Filmpjes Tim’s Illusieshow

Veel gestelde vragen:

Waarom moet je Tim’s illusie show boeken? Unieke Acts en Illusies maken Tim de beste keuze. Hij is tevens bekend van “Hollands Got Talent” en heeft ruim 12 jaar ervaring. Met professionaliteit en perfectie maakt Tim zijn acts en shows op internationaal top niveau.

Hoelang kan ik een illusie show boeken?  De illusie show zelf duurt meestal 20 tot 30 minuten afhankelijk van de wensen van de klant. Maar de illusie show is ook geschikt als: Openingsact, Magische Presentatie van een nieuw product of logo of persoon(en), etc… Tim maakt altijd een offerte opmaat vol ideeën en mogelijkheden. Bij een openingsact duurt de act 5 tot 10 minuten en kunnen er personen naar keuze op spectaculaire wijze tevoorschijn getoverd worden.

De Illusieshow boeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!