Bruiloft Goochelaar | Jubileum Goochelaar

Maak uw bruiloft Magisch met een bruiloft Goochelaar. Tim heeft de mogelijkheden speciaal voor geselecteerd op één pagina. Mocht u vragen hebben neem vrijblijvend contact op.

Tim bied u als jubileum en bruiloft goochelaar een ruim aanbod aan shows en acts. Dit zowel voor volwassenen als voor kinderen.

De Tafelgoochelaar

Zoekt u een leuke tafelgoochelaar voor tijdens een receptie, diner of borrel?
Dan bent u bij tafelgoochelaar Tim Slaats aan het juiste adres. Tim heeft leuke en bizarre trucs / acts waarbij ieder met de neus boven op staat! Laat u betoveren door zijn vingervlugge acts. Het is een leuke en verrassende vorm van entertainment.

Tim maakt gebruik van geleende en alledaagse attributen die men voor en na de truc mag onderzoeken. Tim is al te boeken voor kleine als zowel grote groepen. Het is geschikt voor alle leeftijden. Het kan zowel binnen als buiten worden ingezet.

GESCHIKT VOOR: Bij een (welkomst) drankje of borrelBij een hapje en een drankjeTijdens een diner

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

De Magische SHOW

Zoekt u een leuke en Magische Show  op uw bruiloft? Dan bent u bij Tim aan het juiste adres. Hij heeft leuke shows en acts waarin u als bruidspaar centraal staat.

Tim heeft een ruim aanbod aan trucs en illusies, hij heeft altijd leuke ideeën en niets is onmogelijk. Word als bruidspaar op spectaculaire wijze tevoorschijn getoverd, of een kies voor een leuke magische act samen met de bruidsmeisjes…

De Show / act word altijd opmaat gemaakt naar de wensen van de klant. Door professionaliteit en ervaring van Tim staat u garant voor top entertainment waar nog lang over word nagepraat.

Tim bied betaalbare show met een goede prijs kwaliteit garantie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

De Magische Kindershow

De Magische Kindershow is een interactieve show waarin de kinderen kunnen assisteren tijdens de act. Maar soms houd Tim ze een beetje voor de gek dit met een leuke interactie tot gevolg.

Deze act zit vol leuke kindertrucs zoals een verhaal dat tot leven komt, een tafel die begint te zweven en onvoorstelbaar magische touwen! dit en nog veel meer bijzondere trucs, worden vertoont in uw eigen huiskamer of feestlocatie.

Deze show duurt ± 60 minuten

Leeftijd 2 t/m 14 jaar

1 Entertainer

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!