Illusieshow

Illusieshow

Illusionist Tim Slaats heeft een grote spectaculaire Illusieshow. In deze show vol illusies word gewerkt met koud vuur dit is niet gevaarlijk maar ziet er wel spectaculair uit!

In de Illusieshow presenteert Tim samen met zijn mooie Belgische assistente Anne. Tim neemt u mee in de wondere wereld van Magie en Illusie, zo brengt hij de mooiste trucs en illusies met spanning en sensatie. U zult hierbij op het puntje van uw stoel gaan zitten.

De show is ook zeer geschikt als openingsact. Laat bijvoorbeeld een belangrijk persoon of personen op een leuke wijze tevoorschijn getoverd worden. Maar kan ook worden ingezet voor een het presenteren van een nieuw logo of product.

Tim maakt de show altijd speciaal naar wensen van de klant, Tim is een professional en heeft altijd leuke ideeën, niets is onmogelijk als je gelooft in Magie.

Een illusieshow of act duurt meestal 10 tot 30 minuten afhankelijk van de wensen van de klant en is geschikt als: Illusie Show, Openingsact, Magische Presentatie van een nieuw product of logo of persoon(en), etc…

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!