Illusieshow boeken ?

Bij Illusionist Tim Slaats kunt u ook  een grote spectaculaire Illusieshow boeken. In deze show vol illusies word gewerkt met koud vuur dit is niet gevaarlijk maar ziet er wel spectaculair uit!

In de Illusieshow presenteert Tim samen met zijn mooie Belgische assistente Anne de mooiste en spannendste illusies. Hij neemt ieder mee in de wondere wereld van Magie en Illusie en bedrog. U zult hierbij op het puntje van uw stoel gaan zitten en uw ogen niet geloven. Zie hoe personen tevoorschijn en weg getoverd worden, kunnen zweven en nog veel meer…

De show is ook zeer geschikt als openingsact. Laat bijvoorbeeld een belangrijk persoon of personen op een leuke wijze tevoorschijn getoverd worden. Maar kan ook worden ingezet voor een het presenteren van een nieuw logo of product.

Tim maakt de show altijd speciaal naar wensen van de klant, Tim is een professional en heeft altijd leuke ideeën, niets is onmogelijk als je gelooft in Magie.

De Illusieshow boeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

Filmpjes Tim’s Illusieshow

Enkele veel gestelde vragen:

Waarom moet je Tim’s illusieshow boeken? Unieke Acts en Illusies maken Tim de beste keuze. Hij is tevens bekend van “Hollands Got Talent” en heeft ruim 12 jaar ervaring. Met professionaliteit en perfectie maakt Tim zijn acts en shows op internationaal top niveau.

Hoelang kan ik een illusieshow boeken?  De illusieshow zelf duurt meestal 20 tot 30 minuten afhankelijk van de wensen van de klant. Maar de illusieshow is ook geschikt als: Openingsact, Magische Presentatie van een nieuw product of logo of persoon(en), etc… Tim maakt altijd een offerte opmaat vol ideeën en mogelijkheden. Bij een openingsact duurt de act 5 tot 10 minuten en kunnen er personen naar keuze op spectaculaire wijze tevoorschijn getoverd worden.

De Illusieshow boeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!