De Grote kindershows

De grote kindershows zijn shows geschikt voor een grote groep(en) kinderen. De Grote Magische Kindershow en Tim & Timo’s Goochelavontuur zijn 2 super leuke interactieve goochelshows. Het zijn 2 geweldige voorstellingen met bijzondere acts, speciaal afgestemd op de kinderen in het publiek. Hieronder vind u meer informatie over de grote kindershows.

De Grote Magische Kindershow

De Grote Magische Kindershow is een goochelshow voor kinderen van zowel alle leeftijden. Het is een interactieve voorstelling waarin Tim regelmatig kinderen op het toneel uitnodigt. Zij kunnen assisteren en blijken soms bijzonder goed te kunnen toveren. Dit gebeurt tijdens de verschillende goochelacts. Hij houdt de deelnemers af en toe een beetje voor de gek en helpt ze op een bijzondere manier te goochelen. Het resultaat? Tijdens de goochelshow voor kinderen valt er van alles te beleven en ontstaat er een bijzondere interactie met het publiek. Deze goochelshow is geschikt voor kinderen van zowel alle leeftijden! Omdat Tim de kinderen meeneemt in een magisch goochelavontuur weet hij zowel de jonge als de oudere kinderen van begin tot eind te boeien.

Geschikt voor:
– Verenigingen of Jeugdclubs
– Bruiloft of Feest
– Scholen
– Bedrijven
– etc…

Geschikt voor diverse gelegenheden

De Grote Magische Kindershow is als goochelshow voor kinderen uitstekend geschikt voor een aantal verschillende gelegenheden. De show is bijvoorbeeld goed geschikt voor, verenigingen en jeugdclubs, net als bruiloften en feesten. Tim treedt op voor scholen en bedrijven, waarbij hij de inhoud van De Grote Magische Kindershow afstemt op het publiek dat hij voor zich heeft.

De Grote Magische Kindershow zit vol met bijzondere kindertrucs, hij vertelt bijzondere verhalen die tot leven komen en laat samen met aantal kinderen een tafel zweven. Er zijn onvoorstelbare touwen aanwezig en het mooiste van dit alles? De goochelshow voor kinderen kan gewoon bij u thuis, in een eigen zaal of op een andere feestlocatie plaatsvinden.

Meer weten over De Grote Magische Kindershow als goochelshow voor kinderen? Neem contact op voor meer informatie.

De goochelshow
Deze show heeft 1 entertainer en duurt ± 60 tot 65 minuten, meerdere shows is mogelijk. De leeftijd is vanaf 2 t/m 13 jaar

Het dagprogramma
Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren.

Technische gegevens
Speelruimte: minimaal 4 x 3 mtr.
Geluidsinstallatie: 1x 900 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 45 minuten
Afbouwtijd: 45 minuten

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!

Tim en Timo’s Goochelavontuur

De goochelshow van Tim & Timo is een bijzondere show. Niet alleen de magie en de trucs van Goochelaar Tim staan centraal! Ook de komische grappen en onhandigheid van Timo zullen tijdens deze show de kinderen laten lachen, klappen en roepen.

Een goochelshow mét verhaallijn! Timo vindt goochelen maar raar, hij snapt er niets van. Hij wil graag weten hoe de trucs werken en gaat op onderzoek uit in het geheime boek van Tim. Maar mag hij dat wel?

Zullen zijn trucs ook lukken? Deze interactieve show bevat magie, clownerie en theater waarbij de kinderen persoonlijk en interactief betrokken worden.

Extra informatie
Deze show duurt 60 of 75 min. Meerdere shows op één dag is mogelijk.
Deze show is geschikt voor: feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Er bestaat ook een dagprogramma van deze show.
Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren.

Technische gegevens
Decor: Optioneel bij te boeken: De entertainmentcaravan (buiten) of het theatergordijn (binnen)
Speelruimte: minimaal 6 x 5 mtr.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Ik help u graag verder!